fbpx

Kodėl keičiasi akių rainelės spalva

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Eye2eye akių fotografija vilniuj kaune

Dauguma žmonių yra pagalvoję ar susimąstę kaip atrodytų jeigu jų akies rainelės spalva būtų kitokia. Spalvoti kontaktiniai lęšiai jau seniai naudojami ne tik Šiurpnakčio (ang. Halloween) metu, bet ir kasdieniniame gyvenime. Spalvotais lęšiais galima natūraliai paryškinti akių spalvą arba drastiškai ją pakeisti, tačiau tai nėra vienintelė išeitis siekiant kitoniškos akies rainelės spalvos. Interneto platybėse sutinkame 6 priežastis/aplinkybes dėl kurių Jūsų natūrali akies rainelės spalva gali kisti:

  • Amžius. Didžioji dali kūdikių gimsta mėlynakiais. Žmogui bręstant kyla melanino lygis ir akies rainelė pradeda tamsėti.

  • Saulės poveikis. Melanino gamybą galima suaktyvinti veikiant saulei, o tai reiškia, kad ilgai būnant saulėje jūsų akys gali tamsėti.

  • Emocijos. Kai esate laimingas ar piktas, jūsų akys paprastai tampa ryškesnės, o kai verkiate, akys įgauna rausvą spalvą, todėl akys atrodo blausesnės.

  • Rūbai ir makiažas. Tamsesni drabužiai, taip pat tam tikros spalvotas akių vokų makiažas ar baltas akių pieštukas yra tai, dėl kurios jūsų akys gali atrodyti gyvybingesnės ir ryškesnės. 

  • Maisto produktai. Reguliarus šių maisto produktų vartojimas gali suteikti Jūsų akims ryškesnę spalvą ir daugiau spindesio: špinatai, ekologiškas medus, žuvis, alyvuogių aliejus bei svogūnai.

  • Akių šviesinimas lazeriu. Procedūra trunka vos keliasdešimt sekundžių, o rezultatas išryškėja po 2 – 4 savaičių. Už šią procedūra Jums tektų pakloti $ 5000.

 

 

Kviečiame stebėti savo akies rainelės spalvos pokyčius kartu! Vienas iš būdų patikrinti šiuos akių rainelės spalvos keitimo būdus yra juos išbandyti! Sutinkame, keli iš jų gali pasirodyti drąstiški, tačiau dažnesnis špinatų sriubos gaminimas ar alyvuogių aliejaus naudojimas neturėtų pakenkti, o ekologiško medus bei svogūnai padės paruošti imunitetą žiemos priešakyje. 

Stebėkime Jūsų akies pokyčius kartu. Mūsų studiją rasite Kaune. Vytauto pr. 29.

Lauksime Jūsų!

Pažvelkite į savo akį iš arčiau!

Pasidalinkite šiuo įrašu

Facebook
Pinterest
LinkedIn

Premium kokybė

Pristatymas per 2-5 d.d.

Saugus atsiskaitymas

mega kaunas eye2eye akiu fotografija vilnius geriausia dovana
Woman following eye2eye instagram

Sekite mūsų paskyrą

instagram

Nebepraleiskite nuolaidų, naujienų ir konkursų!