fbpx

Rudaakių charakterio savybės

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Eye2Eye akių fotografija, ruda akis

Žmonės mėgsta generalizuoti, priskirti save ar kitus vienai ar kitai žmonių grupei. Kalbant apie akies rainelę, tai padaryti gana sunku. Nors kiekvieno akies rainelės yra skirtingos, tačiau jas galime bent iš dalies surikiuoti pagal mūsų turimą akių spalvą, o tai padarius atsiranda vietos spekuliacijoms kokios rudaakių charakterio savybės ir tam tikras utopijos prieskonis. 

Nepaisant to, jau pirmuose Google paieškos puslapiuose randame informaciją apie akies rainelės spalvos siejimą su žmogaus charakteriu. Gilinamės toliau ir matome, kad ši informacija yra gana gaji ir priimtina mūsų visuomenėje arba bent jau tam tikrose visuomenės dalyse. Pasižiūrėkime ar akies rainelės spalva tikrai siejasi su tam tikromis charakterio savybėmis. Norime priminti, kad akių fotografiją galite atlikti mūsų studijose Kaune.

  • Ruda akies rainelė – jausmingi, aštraus proto, temperamentingi, įžeidūs, tačiau greitai atleidžiantys, stiprūs, valingi, energingi, trykštantys gyvenimo džiaugsmu, pasižymintys iniciatyva.

Aprašymas gana išsamus. Dėl to kiekvienas galime susidaryti savo nuomonę apie tai. Ar galime akių spalvą sieti su charakterio savybėmis? Klausimą paliekame atsakyti Jums patiems.

Na, o norint prisiskirti sau vienas ar kitas charakterio savybes, pirma reikėtų atlikti akių fotografiją ir sužinoti tikrąją akies rainelės spalvą. Tą ir kviečiame padaryti mūsų studijose akių fotografijos studijose Kaune – PLC MEGA ir Puodžių g. 20.

Akių fotografiją Kaune jau galima pasidaryti ilgiau nei metus. 

Pažvelkite į savo akį iš arčiau!

Pasidalinkite šiuo įrašu

Facebook
Pinterest
LinkedIn

Premium kokybė

Pristatymas per 2-5 d.d.

Saugus atsiskaitymas

mega kaunas eye2eye akiu fotografija vilnius geriausia dovana
Woman following eye2eye instagram

Sekite mūsų paskyrą

instagram

Nebepraleiskite nuolaidų, naujienų ir konkursų!